Bedrijfsuitje / Klantrelatiedag

LATGAS bedrijfsuitje: Out of the (pit)box,
schakel sKlantendag relatiedag bedrijfsuitje Latgas BVamen met uw klanten!

LATGAS BV is uw partner voor het organiseren van een experience als bedrijfsuitje, personeelsuitje of klantrelatiedag. Ervaar als coureur of co-coureur samen met uw klant of relatie het race gevoel en schakel soepel door naar uw core business.

Creëer een klik met uw klant, uw eerstvolgende telefoongesprek zal makkelijk verlopen.

Tijdens de LATGAS Experience zal u merken dat de sensatie ervaring bij iedereen gelijk is. Dit geeft leuke en zeer interessante ontwikkelingen op zakelijk gebied. Zo staan bijvoorbeeld accountmanagers tijdens een bedrijfsuitje, die elkaar normaal het licht in de ogen niet gunnen, heerlijk met elkaar hun race ervaringen te delen. Directeuren vallen tijdens een personeelsuitje even verantwoord uit hun rol en creëren een band met hun werknemers. Klanten praten gegarandeerd lang na over uw klantrelatiedag!

race experience met LATGAS BVRacen heeft veel raakvlakken met de structuur van een bedrijf of organisatie. Tijdens een personeelsuitje kunnen wij uw personeel laten zien en voelen dat teamwork zeer belangrijk is. Dat overzicht en rust de sleutel is naar snelheid en dat snel schakelen georganiseerd moet gebeuren.

LATGAS BV organiseert graag voor u een bedrijfsuitje met de focus op uw bedrijf of organisatie. Het bedrijfsuitje, inclusief de boodschap, wordt niet snel vergeten!

Prijs is afhankelijk van uw wensen en bij ons op te vragen.

Nijkerk, The Netherlands
www.latgas.nl