Driftcursus

Een dag lekker dwars zijn….. gaan!

Driftcursus door LATGAS BVTijdens de driftcursus zorgen onze driftinstructeurs ervoor dat u één met de auto wordt en u het ultieme gevoel van het driften kunt ervaren.

Driften is een vorm van ultieme wagenbeheersing met een hele hoge funfactor. Hierbij stuurt u de auto dwars (zijdelings) door een bocht, volledig in balans en precies op het randje (Full Lock driften).

Goed driften is echt een kunst; dansen met de auto! U dient meerdere handelingen tegelijk op de juiste manier te doen en daarbij moet u ook nog de juiste feeling hebben. Onze Driftinstructeurs kunnen u dit zeer goed uitleggen.

LATGAS Driftcursus een juiste fundering

Vaak zien wij dat een deelnemer van andere organisatie na een aantal uur uit de duur gehuurde auto stapt. Zij zijn dan van mening dat ze het niet kunnen en het driften niet leuk vinden. Dit is erg jammer, want het enige wat deze deelnemers missen is een goede fundering die de instructeur in een driftcursus moet geven. Wij zorgen voor de juiste fundering en een goed geprepareerde drift auto. Bij ons stapt u gegarandeerd met een lach op uw gezicht uit de auto!

Driften bij LATGAS BV is geschikt voor iedereen die kan schakelen in een auto.

Jongste drifter Storm Broer 11 jaarDriften is leuk! En verslavend… 🙂 Ongeacht uw leeftijd. Wij hebben jonge deelnemers van onder de 14 jaar en van boven de 60 jaar oud. Ja, u leest het goed: onder de 14 jaar. Er zijn kinderen die op jonge leeftijd al de kartsport beoefenen. We hebben het hier over outdoor karting, geen indoor karting. Deze kinderen zijn dus al op jonge leeftijd ‘besmet’ geraakt met autosport. Kinderen met de leeftijd van 14 jaar kunnen op het circuit een racelicentie halen. Het is aan te raden om deze kinderen deel te laten nemen aan de driftcursus. Zo leren zij hoe te handelen als een auto uitbreekt. Nog beter; wanneer u aan een LATGAS Driftcursus heeft deelgenomen handelt u volledig geautomatiseerd op de juiste manier wanneer een auto uitbreekt. Op lage en hoge snelheid, op het circuit maar ook op de openbare weg. Driften is ultieme wagenbeheersing!

Kosten

Kosten driftcursus van 09.30 uur tot 13.00 uur, inclusief de huur van een goed geprepareerde driftauto, brandstof en banden: € 299,- per persoon.
Ook is het mogelijk, wanneer u over een eigen driftauto beschikt, per kwartier uw kunsten met een instructeur te finetunen. Kosten hiervoor zijn € 30,- per kwartier.

Neem contact met ons op, wij geven u graag verdere informatie over onze driftcursus!

Nijkerk, The Netherlands
www.latgas.nl

Add A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *