Race-training

Overzicht en rust.. De sleutel naar snelheid!

Race-training van LATGAS BVHeeft u als coureur het gevoel dat u stilstaat? Kunt u zelf de seconden niet meer vinden op een bepaald circuit? Zit u tijdens een wet-race gespannen achter het stuur?
Boek een dagje race-training op uw gewenst circuit bij ons.
Onze instructeurs helpen u graag uw rijtechnieken te verbeteren!

Eigen rijstijl

Veel coureurs hebben, na het behalen van hun licentie, hun handen vol aan het circuit. Wanneer er meerdere kilometers zijn gemaakt op het circuit hebben de coureurs een eigen rijstijl ontwikkeld. Deze ontwikkeling van rijstijl gaat gepaard met durf en timing. Denkt u hierbij aan het late remmen, de bocht in-remmen, wel of niet tussengas, etc. Onze instructeur helpt u deze handelingen te finetunen. Ook is het belangrijk dat uw auto en uw rijstijl in balans zijn. Haal het maximale uit uzelf en de auto.

Wel hard kunnen rijden, maar niet in de prijzen vallen?

Een goede kwalificatie rijden, maar in de race niet vooraan over de finish? Moeilijk kunnen inhalen? Vaak schade aan de auto na een race? Soms halen coureurs te enthousiast in. Net niet zuiver genoeg een inhaalactie ingezet, waardoor er helaas contact is met een andere auto. Het ‘racespelletje’ begrijpen en uitvoeren vergt enige ervaring. Hoe haalt u zuiver en zeker in, zodat u de andere deelnemers niet verrast met uw actie. Hoe zorgt u ervoor dat u op het circuit niet gepiepeld wordt? Hard rijden en in de prijzen vallen, dat willen we toch allemaal?

Aan deze dag kunt u individueel of in groepsverband deelnemen.
Prijs is afhankelijk van uw wensen en bij ons op te vragen.

Nijkerk, The Netherlands
www.latgas.nl